verbouw en gevelrenovatie C&A Apeldoorn

opdrachtgever: 

programma:      

fase:                     

WPM Retail

renovatie en verbouw

ontwerp 2008 en realisatie 2009

1/7

Voor de C&A heb ik het ontwerp gemaakt voor de verbouw en gevelrenovatie van hun pand in Apeldoorn. Het oorspronkelijk ontwerp van het monumentale pand stamt uit 1956 en kenmerkte zich door een vrij gesloten doosvormige volume van zandkleurige natuursteen op een grotendeels gesloten plint.

 

Uitgangspunt in het  ontwerp  was het bestaande gebouw om te vormen tot een  eigentijds en modern winkelpand. maar waarin het oorspronkelijke ontwerp met zijn heldere karakteristiek en gevel opbouw nog steeds duidelijk zou zijn af te lezen.  Eindresultaat is een gebouw dat is ontdaan van zijn fletse, zware en gesloten uitstraling. In materialisering is gekozen voor hoogwaardige en duurzame materialen als natuursteen en zink.

1/1

CONTACT

mail: mariskavanderziel@gmail.com

tel: 06 81 56 35 89

  • Pinterest - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle

deze website is gemaakt door: