concept netwerkkantoor Zwolle

opdrachtgever: 

programma:      

fase:                     

Onderneemkracht

ontwerp

ontwerp  2011

1/6
1/1

Voor het ontwerp van dit netwerkkantoor heb ik een onderzoek gedaan naar de THE BOX : een schakelbaar en deelbaar interieurelement in de open werk- en ontmoetingsruimte.  Het ging hier bij om het omgaan met tegenstelling als : openheid versus concentratie,  omhulling van ruimte naar gebruik als meubelstuk.

 

De studie maakt onderdeel uit cvan het concept en ontwerp voor een netwerkkantoor in Stadshagen. Dit project heb ik gedaan  binnen  een ontwerperscollectief: Studio Supermarkt. Studio Supermarkt is een ontwerpcollectief op het vlak van Architectuur en Interieur, waarin ik heb samengewerkt met twee interieurarchitecten, een art-director en een beeldend kunstenaar.

CONTACT

mail: mariskavanderziel@gmail.com

tel: 06 81 56 35 89

  • Pinterest - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle

deze website is gemaakt door: