gevelconcept kantoor Zwolle

opdrachtgever: 

programma:      

fase:                     

Wehkamp

renovatie

studie 2010

1/10

Voor het toenmalige hoofdkantoor van de Wehkamp (2009) heb ik een studie gemaakt voor een facelift van de gevel. De bestaande gevel was gedateerd, sterk vervuild en miste de uitstraling die je van een hoofdkantoor van een van de grootste internetwarenhuizen van Nederland mag verwachten.

 

Het gebouw ligt op een zeer prominente zichtlocatie langs de A28. Die ligging in combinatie met het webshopkarakter van de Wehkamp is uitgangspunt geweest in de ontwikkeling van het concept: communicatie via de gevel met de lansrijdende potentiele klant. Dit is op verschillende manieren uitgewerkt, maar met steeds met oog voor de ‘gevel als communicatiescherm’ en ‘transparantie tot in hart van het gebouw’.

1/2

CONTACT

mail: mariskavanderziel@gmail.com

tel: 06 81 56 35 89

  • Pinterest - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle

deze website is gemaakt door: