top of page
begin tekst

 

Op deze website geef ik je graag een beeld  van mijn werk en inspiratie als conceptontwikkelaar, architect en projectcoördinator.

 

 

ZIEL in …

Wanneer iets een ziel  heeft, ontstaat er doorgaans iets moois, iets bijzonders, iets unieks…

Bezieling gaat voor mij over eigenheid en karakter en het gaat over beleving.   Bezieling staat niet op zichzelf, maar heeft oog voor zijn omgeving. Ik streef naar die bezieling in mijn  concepten, ontwerpen en in de projecten die ik doe.

Creativiteit is voor mij het middel om de brug te slaan tussen ‘beleving en gevoelswaarden’ naar ‘een tastbare verschijningsvorm’ en de  vertaling te maken van een 'idee' naar de daadwerkelijke 'realisatie'.

 

ZIEL in  … maatwerk

Iedere mens, iedere organisatie, ieder evenement is uniek en heeft zijn eigen identiteit en sfeer. Dat is wat ik in mijn werk naar boven probeer te halen en waaraan ik  in samenwerking met jou, vormgeef.

 

Of het nu gaat om het maken van een interieurontwerp, een architectuurconcept, locatiestudie of het coördineren van een cultureel project, het resultaat is  een project waarin jij jezelf of jouw organisatie herkent en waarmee jij je verbonden voelt.

 

Wil je meer weten of heb je vragen, neem gerust contact op: 06 81 56 35 89

 

 

mariskavanderziel

verbinder van ideeidentiteit – vormrealisatie

 

De wereld een stukje mooier maken en iets van  waarde toevoegen aan onze leefomgeving? Dat is waaraan ik, sámen met jou als opdrachtgever of projectpartner, wil werken.

KvK  64076709

 

DEVENTER

 

architectenregister
1.070815.024

menubalk
bottom of page