top of page
begin tekst

 

Op deze website geef ik je graag een beeld  van mijn werk en inspiratie als conceptontwikkelaar, architect en projectcoördinator.

 

 

ZIEL in …

Wanneer iets een ‘ziel’ heeft, ontstaat er iets moois, iets bijzonders, iets unieks…

Bezieling gaat voor mij over ‘eigenheid’ en ‘karakter’ en het gaat over ‘beleving’.   Bezieling staat niet op zichzelf maar heeft oog voor zijn omgeving. Ik streef naar die ‘bezieling’ in mijn  concepten, ontwerpen en in de projecten die ik doe.

Creativiteit is voor mij het middel om de brug te slaan tussen ‘beleving en gevoelswaarden’ naar ‘een tastbare verschijningsvorm’ en de  vertaling te maken van een 'idee' naar de daadwerkelijke 'realisatie'.

 

ZIEL in  … maatwerk

Iedere mens, iedere organisatie, ieder evenement is uniek en heeft zijn eigen ‘identiteit’ en ‘sfeer’. Dat is wat ik in mijn werk naar boven probeer te halen en waaraan ik  in samenwerking met jou, vorm geef.

 

Of het nu gaat om het maken van een interieurontwerp, een architectuurconcept, locatiestudie of het coördineren van een cultureel project, het resultaat is  een project waarin jij jezelf of jouw organisatie herkent en waarmee jij je verbonden voelt.

 

Wil je meer weten of heb je vragen, neem gerust contact op: 06 81 56 35 89

 

mariska van der ziel

verbinder van mens – idee – vorm – realisatie

 

De wereld een stukje mooier maken en iets van  ‘waarde’ toevoegen aan onze leefomgeving? Dat is waaraan ik, sámen met jou als opdrachtgever of projectpartner, wil werken.

menubalk
bottom of page