top of page

In het bezig zijn met ruimtelijke vormgeving, is interieur voor mij de kern waar architectuur om draait. Interieur geeft vorm aan plekken waar geleefd, gewoond en gewerkt wordt. Architectuur schept de ruimte daarvoor en daaromheen.

 

Interieur gaat om beleving, over emotie en sfeer. Interieur komt dichtbij en gaat over identiteit; identiteit van ruimte, maar ook van de mens (of organisatie) die de ruimte gebruikt. Vormgeving en functionaliteit in mijn werk geen gescheiden werelden, maar onlosmakelijk met elkaar verbonden.

 

Heb je vragen omtrent sfeer en inrichting van je woning of kantoorruimte of wil je bijvoorbeeld weten wat je kunt doen om het nieuwe (bedrijfs)pand zo te maken dat echt bij jou en jouw manier van werken past en het jóuw karakter uitstraalt:

 

bel gerust voor een afspraak of mail je vraag.

Je thuis voelen in een ruimte. Werken op een plek die inspireert én die prettig werkt … De basis ligt in een interieur dat is afgestemd op jouw specifieke manier van wonen, werken en ontspannen.

 

Daarom sta jij, als mens én gebruiker van een ruimte, centraal!

 

 

Anker projecten
interieuradvies en kastontwerp Zutphen

interieuradvies en kastontwerp Zutphen

Voor een klein appartement met een schitterende uitzicht over de IJssel is deze vrij in de ruimte staande en sculpturale kast ontworpen. Op voorhand een vreemd uitgangspunt, maar kast geeft de ruimte structuur en creëert 'plekken' (sferen) voor specifieke woonactiviteiten.

koffieschenkerij Klooster Nieuw Sion

koffieschenkerij Klooster Nieuw Sion

De koffieschenkerij is de nieuwe kleinschalige horecavoorziening van Klooster Nieuw Sion.
[...] Het ligt direct naast de toegangspoort van het imposante kloostercomplex en bedient zowel passanten maar ook groepen en mensen in het klooster verblijven.

DUO kast

DUO kast

De opgave bestond uit het ontwerpen van een vitrinekast voor het presenteren van o.a. een bijzondere penningencollectie. Aanvullend lag er de vraag iets te bedenken voor de tot dan toe steeds door de hele woonkamer verspreid liggende lectuur.

Lisa's Deli coffee + vegan delicatessen

Lisa's Deli coffee + vegan delicatessen

... pagina in ontwikkeling ...

BOX voor netwerkkantoor

BOX voor netwerkkantoor

Als onderdeel voor interieuradvies heb ik ontwerpend onderzoek gedaan naar een BOX : een schakelbaar en deelbaar interieur-element voor een open werk- en ontmoetingsruimte.

ontwerp werkkamer Zwolle Kopiëren

ontwerp werkkamer Zwolle Kopiëren

Door de pensionering van de opdrachtgever lag er de uitdaging: twee werkkamers (praktijk en thuis) samenvoegen tot één nieuwe lichte en functionele werkplek thuis. Maatgevend voor het ontwerp was de harde eis van het minimaal benodigde aantal meters boekenkast.

verbouw boerderij Zwolle

verbouw boerderij Zwolle

Uitgangspunt van de opgave was de verplaatsing van het wonen uit het voorhuis naar ‘wonen op de deel’ [...] De ruimtelijke aansluiting van het plafond op de kap en het in het zicht laten van de robuuste gebintconstructie zorgt voor herkenbaarheid [...]

vergaderruimte Dominicanen- klooster Zwolle

vergaderruimte Dominicanen- klooster Zwolle

Voor het Dominicanen klooster heb ik het ontwerp gemaakt voor een vergaderruimte in het monumentale pand aan de Assendorperstraat. Aandachtspunt was het realiseren van een goede akoestische isolatie met de galmende monumentale kloostergang.

bottom of page