BOX voor netwerkkantoor

Als deel van een inrichtingsplan heb ik ontwerpend onderzoek gedaan naar de THE BOX : een schakelbaar en deelbaar interieur-element voor een open werk- en ontmoetingsruimte. Het behandelt thema's als: flexibiliteit/multifunctionaliteit, openheid versus concentratie en de overgang van 'van omhulling van ruimte' naar gebruik als meubelstuk.

De studie maakt onderdeel uit van het concept en ontwerp voor een netwerkkantoor in Stadshagen. Dit project heb ik gedaan binnen een ontwerperscollectief: Studio Supermarkt. Studio Supermarkt was een ontwerperscollectief op het vlak van Architectuur en Interieur, waar ik een van de oprichters van was. Het betrof een samenwerkingsverband met twee interieurarchitecten, een art-director en een beeldend kunstenaar.

locatie:

Zwolle

opdrachtgever:

Onderneemkracht

projectinhoud:

ontwerpend onderzoek

fase:

ontwerp  2011