top of page

PRESENTATIE tijdens KUNSTTOUR


Op uitnodiging van Mari Baauw (architect en beeldend kunstenaar) en Jessie Schouten (beeldend kunstenaar) heb ik mijn bureau en werk gepresenteerd tijdens de kunsttour ''Kunstspeuren in de Zak' op 30 april en 1 mei in Zeeland .


Het was inspirerend en boeiend om het mensen in gesprek te gaan over hoe je kunt omgaan met verbouwen van o.a. monumenten en leegstand. De vragen en gesprekken gingen o.a. over wat betekenen gebouwen voor mensen en wat roepen ze op. Het ging ook over hoe kun je nieuwe impuls en uitstraling geven aan een (ver)oud(erd) gebouw, maar ook recht doen aan de oorspronkelijke functie, historie en architectuur. Mijn insteek en doel was om mensen anders naar een gebouw/plek te laten kijken en de inkijk te geven in de 'Cyclus van de Stad'


Aan de hand van de projecten TUSSENTIJD, een nieuwe ENTREE EUSEBIUS en de renovatie van C&A APELDOORN, die ook elders op mijn website te bekijken zijn, heb ik mijn visie gegeven op hergebruik van monumenten en een voorbeeld getoond van mogelijkheden die leegstand ook kan bieden.

De volgende kunsttour op 24 en 25 september 2016 ben ik er zeker weer bij!

#kunsttour #KunstspeurenindeZak #Zeeland #bureaupresentatie #tussentijd #hergebruik

bottom of page