top of page

Wordt de IJsselvallei ons energielandschap in 2030?

Een mooi project voor het architectuurcentrum Rondeel, waarvoor ik, in samenwerking met Carin Terpstra, beeldend kunstenaar in Deventer, het concept , de coördinatie en uitvoering heb gedaan.

Met het project wil het architectuurcentrum Rondeel het gesprek aangaan met inwoners van Deventer en bezoekers van de IJsselbiënnale 2017 over de omslag naar duurzame energieopwekking. De gemeente Deventer voert het beleid om in 2013 volledig klimaatneutraal te zijn. Wat betekent dit voor Deventer, voor welke uitdaging staan we en welke kansen biedtde IJssel om een bijdrage te leveren in het op duurzame wijze opwekken van energie?.

Daar voor een interactieve gesprek en speltafel ontwikkeld en komt er elke dag een bedrijf of organisatie met een innovatief of creatief idee rond energieopwekking iets vertellen hoe dit nu al of in de toekomst zou kunnen.

Wanneer: 24 juni - 2 juli 2017

Waar: Lage Wellekade in Deventer

#Deventer #energietransitie #architectuurcentrumRondeel #conceptontwikkeling #ontwerp #Ijsselbiënnale2017

bottom of page