top of page

kennismaking

 

Een succesvol project begint met een goede kennismaking. Om in een mogelijke vervolgfase een goed advies of passend ontwerp te kunnen maken, ga ik graag eerst, geheel vrijblijvend, met jou in gesprek om een helder beeld van jouw vraag te krijgen. Ik vind het belangrijk om in dit eerste gesprek nadere kennis met elkaar te maken te maken, om te weten wie jij bent. Maar ook om te onderzoeken of ik de juiste persoon ben om samen jouw project vorm te geven of jouw evenement te organiseren.

 

iedere opgave is uniek …

 

…  en heeft zijn eigen complexiteit, identiteit en omvang.

Daarom bied ik altijd maatwerk in mijn dienstverlening, projectaanpak en ontwerpen. Zo kan ik een heel project of ontwerp – van eerste idee t/m realisatie – voor jou verzorgen en begeleiden. Maar ik kan bijvoorbeeld ook alleen een schetsontwerp maken of sparingspartner zijn tijdens de conceptontwikkeling.

Wat de opgave ook is, een goede en samenwerking met jou als opdrachtgever, is van essentieel belang in alle fases van een project.

 

Op mijn werk is de DNR2011 van toepassing.

 

maatwerk

 

… begint bij een heldere offerte en projectaanpak.

Nadat we de uitgangspunten voor een opdracht of ontwerp hebben besproken, maak ik een offerte met een bijbehorende projectaanpak. Deze zijn opgebouwd in opeenvolgende fases die opdrachten doorgaans doorlopen.

Per fase geef ik een overzicht van advies-, ontwerp- en/of begeleidingskosten. Zo krijg je een duidelijk beeld van de kosten en het af te leggen traject. Voor de overgang naar elke volgende fase, geef je steeds (formeel) opnieuw opdracht. Zodat je nooit voor vervelende verrassingen komt te staan en is duidelijk welke werkzaamheden en dienstverlening voor wel bedrag ik voor je kan verzorgen.

 

Wil je meer weten of heb je vragen, neem gerust contact op: 06 81 56 35 89

werkwijze

bottom of page