top of page

over ...

contact

Creativiteit is een onmisbaar ingrediënt in onze maatschappij. Creativiteit zit in de manier van kijken naar de wereld om ons heen: het in staat zijn om buiten gebaande wegen nieuwe dingen te maken, te innoveren en nieuwe projecten te op te zetten en te realiseren.

Met dit uitgangspunt help ik jou en jouw organisatie graag verder bij kunst- en cultuurprojecten. Ik hou me bezig met bijvoorbeeld het coördineren en organiseren van culturele projecten, evenementen en exposities. Ook kan ik helpen om bestaande projecten en processen te onderzoeken, te evalueren en een stap verder te brengen.

 

Met een creatieve blik en een heldere analyse kan ik verbeterpunten of een plan van aanpak formuleren dat bij jou en jouw organisatie past en aanslaat bij jouw publiek, doelgroep of klanten. Mijn toegevoegde waarde ligt in de combinatie van creatieve denkkracht, praktisch inzicht en ervaring om projecten daadwerkelijk te realiseren. 

 

Ben je op zoek naar een creatieve (sparring)partner of zoek je iemand die je ideeën kan concretiseren en je project van begin tot eind kan coördineren en organiseren: 

 

bel of mail voor een kennismaking en/of brainstormsessie.

Wordt de IJsselvallei ons energielandschap in 2030?

Een mooi project voor het architectuurcentrum Rondeel, waarvoor  ik, in  samenwerking met Carin Terpstra, beeldend kunstenaar in Deventer, het concept , de coördinatie en uitvoering heb gedaan

We zeggen allemaal het vaker te willen, maar doen het toch te weinig. Kijken bij de buren. Niet omdat het gras daar groener is, maar omdat het daar net even anders is en we toch zoveel gemeen hebben.

Daarom een nieuw filmfestival.

 

Als projectcoördinator heb ik, samen met een team van vrijwilligers, voor het Luxor filmtheater gewerkt aan het organiseren van het jubileumevenement op 4 oktober in de Walburgiskerk. De uitdaging lag hierbij in het samenvoegen van uiteenlopende praktische en commerciële zaken, zoals een gezonde exploitatie, een strakke planning en budget, het invoegen van een stuk horeca en filmtechniek, aan ook het creëren van ‘totaal beleving’ en het neerzetten van een sfeer die paste bij het de identiteit en karakter van het Luxor als filmtheater.

Voor het Luxor Theater uit Zutphen heb ik het veiligheidsbeleid onderzocht, verbeterd en geactualiseerd. Een goed veiligheidsbeleid voo is voor een filmtheater een belangrijk en essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering, mede gezien vanuit Hospitality en goed gastheerschap. Hiervoor heb ik een nieuw veiligheidspplan opgezet en geschreven vanuit het perspectief van de functiegroepen zoals die er zijn binnen de grote vrijwilligersorganisatie van het Luxor theater.

 

 

Please reload

tekst kunst
menubalk
KUNST EN CULTUUR
Anker projecten
bottom of page